Kustannukset

Muodostelmaluistelun kustannukset kilpajoukkueissa koostuvat seuraavista asioista:

  • Valmennuskustannukset
  • Jäävuorojen ja oheistilojen kustannukset
  • Seuran jäsenmaksu
  • Harjoitusvarusteet (luistimet, treeniasut ja muut tarvikkeet)
  • Kilpailuasu
  • Kilpailuihin osallistumisen kustannukset kuten kilpailumaksut, kuljetukset, ruokailut yms.

Kilpailevat joukkueet maksavat kuukausittaista harrastusmaksua, jonka hallitus on päättänyt. Maksun suuruus määräytyy valmennuskuluista, tila ja jäävuorojen suuruudesta sekä luistelijoiden määrän mukaan.

Kilpailevalla joukkueella on joukkueen kilpailuihin osallistumiseen ja kilpailuasuun liittyviä kustannuksia, joista joukkue tai luistelijoiden huoltajat sopivat yhdessä. Joukkue voi kerätä kuukausittaista joukkuemaksua, kertaluontoisia maksusummia tai pyrkiä kattamaan joukkueen kustannukset talkoin ja esim. sponsoroinnin kautta.

Luistelija tarvitsee myös hyvät luistimet, sekä seuran harrasteasun (ei luistelukoululaisille), joista tulee kustannuksia. Lisätietoja tarvittavista varusteista. Seurassa kierrätetään aktiivisesti tarvikkeita isommilta luistelijoilta pienemmille, joten kannattaa kysellä aktiivisesti, mikäli käytettynä olisi harrasteasuja tarjolla. KeMulla on myös Facebookissa oma kirppis nimellä KeMun varustekirppis.

Tarkemmista kausikohtaisista jatkuvista kustannuksista ilmoitetaan aina hyvissä ajoin ennen seuraavan kauden alkua. Kilpailukohtaiset kustannukset pyritään ilmoittamaan mahdollisimman ajoissa. 

Sisarusalennus:

KeMussa luistelevista sisaruksista toinen (alemman harrastemaksun omaava) saa harrastemaksusta -20% alennuksen. Koskee lasten joukkueita/ryhmiä.