Kaudella 2023-2024 luistelukoulu toteutetaan yhteistyössä KJT Hockey:n kanssa. Luistelukoulu Luikkarit on suunnattu 3–6-vuotiaille lapsille tarjoten monipuolisia harjoitteita leikimielisyyttä unohtamatta. 

Kaudella 2023-2024 Luistelukoulu Luikkarit:

  • Perjantaisin klo 17.00-18.00 Keravan jäähallissa
  • Hinta: kevätkausi 85€ 

Kevätkausi: 8.1-21.4.2024

Luistelukoulussa  opetellaan luistelun alkeita. Tähän ei ole mitään taitovaatimuksia (ja mukaan voi tulla, vaikka lapsi ei vielä pysyisi edes pystyssä luistimilla). Luistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä KeMun tai KJT:n toimintaan. 

Mukaan voi tulla joustavasti myös kesken kauden ja tämä huomioidaan tietenkin kausimaksussa. Luistelukoulua voi tulla kokeilemaan kerran ilmaiseksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Lisätiedot  luistelukoulu.kemu@gmail.com

Luistelukouluun tarvittavat varusteet:

  • Luistimet
  • Kypärä
  • Liikkumiseen sopivat vaatteet (esim. tuuli- tai toppapuku)
  • Lämpimät käsineet.

Iloista mieltä ei toki sovi myöskään unohtaa kotiin, vaikka se viimeistään jäältä varmasti löytyykin! 

Vinkki luistimien hankintaan! Alkuun pääsee millä tahansa sopivan kokoisilla luistimilla, mutta lasten jalat kasvavat nopeasti ja luistinten hankinta tulee varmasti pian eteen. Suosittelemme heti alusta lähtien oikeiden taitoluistimien hankkimista (ei siis marketeissa/urheilukaupoissa myytäviä kaunoluistimia), jotka kannattaa hankkia käytettynä taitoluistimiin erikoistuneista kaupoista. Käytetyt taitoluistimet ovat usein parempi vaihtoehto kuin täysin uudet taitoluistimet myös edistyneimmillä luistelijoilla. Käytetyt taitoluistimet eivät ole juurikaan kalliimpia kuin uudet kaunoluistimet ja pieneksi jäädessä taitoluistin kaupat usein ostavat sinulta vanhat pois ja maksat vain erotuksen uusista sopivan kokoisista luistimista. Näin lapsellasi on aina juuri sopivan kokoiset hyvät ja laadukkaat luistimet, mikä tekee luistelun harjoittelemisesta mukavaa. Myös nykyisiltä luistijoiltamme jää pieneksi taitoluistimia, joten halutessasi kysy ja kerro tilanteestasi ennen luistinten hankintaan - autamme mielellämme!