Luistelukoulut Keravalla, Tuusulassa ja Sipoossa alkavat elokuussa 12.8!

Elokuussa 2024 alkavat 12.8.2024 uudet ryhmät!

 

Kaudella 2024-2025 luistelukouluja toteutetaan kolmella eri paikkakunnalla: Keravalla, Tuusulassa (Hyrylä 1) ja Sipoossa. Luistelukouluja on 3–6-vuotiaille sekä 7–12-vuotiaille lapsille suunnattu. Luistelukoulussa harjoitellaan monipuolisesti luistelussa tarvittavia taitoja, leikkimielisyyttä unohtamatta.  

 

Järjestämme luistelukouluja kolmella paikkakunnalla: Keravalla (keskiviikkoisin), Sipoossa (sunnuntaisin) ja Tuusulassa (sunnuntaisin). Voit valita käytkö luistelukoulussa kerran viikossa vai kaksi kertaa viikossa tarkoittaen sitä, että käyt esim. keskiviikkoisin Keravalla ja sunnuntaisin Tuusulassa. 

 

Kaudella 2024-2025 Luistelukoulut toteutetaan eri paikkakunnilla seuraavasti:

Keravan jäähalli, Kerava 2

 3-6-vuotiaille suunnattu: 

 • Keskiviikkoisin klo 17:00-17:45

Tuusulan jäähalli, Hyrylä 1

3-6-vuotaille suunnattu:

 • Sunnuntaisin klo 12:15-13:00 

7-12-vuotaille suunnattu:

 • Sunnuntaisin klo 12:15-13:00

Sipoon jäähalli

3-6-vuotiaille suunnattu:

 • Sunnuntaisin klo 10:15-11:00

7-12-vuotaille suunnattu:

 • Sunnuntaisin klo 10:15-11:00 

   

Luistelukoulun jaksot syyskausi:

Luistelukoulu järjestetään neljässä eri jaksossa niin, että jokaisen jakson kesto on 8 viikkoa. Jos olet ilmoittautunut jollekin luistelukoulun jaksolle ja haluat jatkaa seuraavalle jaksolle, laita sähköpostia osoitteeseen viivi.kemu@gmail.com otsikolla ”Jatkan luistelukoulun jaksolta x jaksolle x”. 

1. jakso: 12.8.-6.10.2024

2. jakso: 21.10.-15.12.2024

3. jakso: 6.1.-2.3.2025

4. jakso: 3.3.-27.4.2025

Jaksot ovat samat kaikilla paikkakunnilla. 

 

Hinta: 

 • Kerran viikossa: 40€ / jakso (8 viikkoa)
 • Kaksi kertaa viikossa: 60€ / jakso (8 viikkoa)

 

Luistelukoulussa  opetellaan luistelun alkeita. Tähän ei ole mitään taitovaatimuksia (ja mukaan voi tulla, vaikka lapsi ei vielä pysyisi edes pystyssä luistimilla). Luistelukoulusta voi jatkaa KeMun kehitysryhmä MiniKiteisiin. 

Mukaan voi tulla joustavasti myös kesken kauden. Luistelukoulua voi tulla kokeilemaan kerran ilmaiseksi.

 

Lisätiedot luistelukouluvastaavalta:

viivi.kemu@gmail.com 

 

Ilmoittatutuminen:

Luistelukouluun tarvittavat varusteet:

 • Luistimet
 • Kypärä
 • Liikkumiseen sopivat vaatteet (esim. tuuli- tai toppapuku)
 • Lämpimät käsineet.

Iloista mieltä ei toki sovi myöskään unohtaa kotiin, vaikka se viimeistään jäältä varmasti löytyykin! 

Vinkki luistimien hankintaan! Alkuun pääsee millä tahansa sopivan kokoisilla luistimilla, mutta lasten jalat kasvavat nopeasti ja luistinten hankinta tulee varmasti pian eteen. Suosittelemme heti alusta lähtien oikeiden taitoluistimien hankkimista (ei siis marketeissa/urheilukaupoissa myytäviä kaunoluistimia), jotka kannattaa hankkia käytettynä taitoluistimiin erikoistuneista kaupoista. Käytetyt taitoluistimet ovat usein parempi vaihtoehto kuin täysin uudet taitoluistimet myös edistyneimmillä luistelijoilla. Käytetyt taitoluistimet eivät ole juurikaan kalliimpia kuin uudet kaunoluistimet ja pieneksi jäädessä taitoluistin kaupat usein ostavat sinulta vanhat pois ja maksat vain erotuksen uusista sopivan kokoisista luistimista. Näin lapsellasi on aina juuri sopivan kokoiset hyvät ja laadukkaat luistimet, mikä tekee luistelun harjoittelemisesta mukavaa. Myös nykyisiltä luistijoiltamme jää pieneksi taitoluistimia, joten halutessasi kysy ja kerro tilanteestasi ennen luistinten hankintaan - autamme mielellämme!