Lasten luistelukoulut

Syksyllä 2021 järjestämme luistelukouluja tytöille ja pojille seuraavasti:

  • Lasten luistelukoulun alkeisryhmä 4 - 8 vuotiaille sekä
  • Lasten luistelukoulun jatkoryhmä (muodostelmakoulu) 6 - 12 vuotiaille.

Lasten luistelukouluun 4 - 8 vuotiaille ei ole erillisiä taitovaatimuksia, vaan mukaan voi tulla opettelemaan luistelun alkeita. Alkeisryhmästä jatketaan luistelukoulun jatkoryhmään, jossa perusluistelutaito kehittyy entisestään.

Luistelukoulun jatkoryhmä on tarkoitettu noin 6 - 12 vuotiaille, jotka etenevät jo itsenäisesti luistimilla eteenpäin. Ryhmässä harjoitellaan perusluistelua aina alkeista lähtien, mutta tutustutaan myös monipuolisemmin muodostelmaluistelun saloihin. Luistelukoulun jatkoryhmästä luisteluharrastus jatkuu MiniKiteet - kehitysryhmässä, jossa harjoitellaan kahdesti viikossa rennolla otteella. 


Missä ja milloin:

  • Keravan harjoitusjäähallissa (K2)
  • Lauantaisin 11:30 - 12:15
  • Hinta: 125 euroa / syyskausi, sis. jäsenmaksun koko kaudelle 2021-2022

Syksyn 2021 luistelukouluryhmät käynnistyvät lauantaina 14.8! 

Mukaan voi tulla joustavasti myös kesken kauden ja tämä huomioidaan tietenkin kausimaksussa. 

Luistelukouluihin tarvittavat varusteet:

  • luistimet
  • kypärä
  • liikkumiseen sopivat vaatteet (esim. tuuli- tai toppapuku)
  • lämpimät käsineet.

Iloista mieltä ei toki sovi myöskään unohtaa kotiin, vaikka se viimeistään jäältä varmasti löytyykin! 


Vinkki luistimien hankintaan! Alkuun pääsee millä tahansa sopivan kokoisilla luistimilla, mutta lasten jalat kasvavat nopeasti ja luistinten hankinta tulee varmasti pian eteen. Suosittelemme heti alusta lähtien oikeiden taitoluistimien hankkimista (ei siis marketeissa/urheilukaupoissa myytäviä kaunoluistimia), jotka kannattaa hankkia käytettynä taitoluistimiin erikoistuneista kaupoista esimerkiksi Helsingin Malmilla sijaitsevasta Skate Shopista, josta KeMun jäsenet saavat alennustakin. Käytetyt taitoluistimet ovat usein parempi vaihtoehto kuin täysin uudet taitoluistimet myös edistyneimmillä luistelijoilla. Käytetyt taitoluistimet eivät ole juurikaan kalliimpia kuin uudet kaunoluistimet ja pieneksi jäädessä taitoluistin kaupat usein ostavat sinulta vanhat pois ja maksat vain erotuksen uusista sopivan kokoisista luistimista. Näin lapsellasi on aina juuri sopivan kokoiset hyvät ja laadukkaat luistimet, mikä tekee luistelun harjoittelemisesta mukavaa. Myös nykyisiltä luistijoiltamme jää pieneksi taitoluistimia, joten halutessasi kysy ja kerro tilanteestasi ennen luistinten hankintaan - autamme mielellämme! 


Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 

  • Lisätiedot: kemu.pj@outlook.com
Ryhmä *
Tietosuojaseloste *

Seuramme tietosuojaseloste on luettavista tästä.