Team Frosettes - aikuiset

Team Frosettes kilpailee aikuisten sarjassa ja osallistuu kansallisen sarjan kilpailuihin. Kaudella 2020-2021 joukkueessa luistelee 15 luistelijaa. Jäällä harjoitellaan ohjelman lisäksi myös perusluistelutaitoja.

Frosettesin luistelijat ovat monenlaisilla luistelutaustoilla mukana joukkueessa. Osa luistelijoista on aloittanut aikuisiällä ja osa on myös taitotasoltaan korkeammalla olevia luistelijoita, jotka ovat luistelleet lapsena, ja palanneet rakkaan lajin pariin aikuisiällä.

Frosettes-naisia yhdistää halu oppia uutta ja rohkeus kokeilla uusia asioita. Iältään luistelijat mahtuvat haarukkaan 18-60 vuotta. Yläikärajaa joukkueessa ei ole, vaan kaikki perusluistelun hallitsevat ovat tervetulleita mukavaan menoon.

Uusia luistelijoita otetaan vielä mukaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä: anni.kemu@gmail.com

Anu
aloitti luistelun 5-vuotiaana ja luisteli 17 vuotta, kunnes palasi jäälle Froseen ja nyt kolmatta kautta mukana.

Essi
luisteli lapsena 12 vuotta ja nyt toista kauttaan aikuisissa. Lempielementit ovat myllyt ja läpimenot. Parasta muokassa on vauhti ja yhdessä tekeminen.

Inka
aloitti yksinluistelun 6-vuotiaana ja luisteli yläasteen alulle asti. Nyt luistelee ensimmäistä kautta joukkueessa. Luistelussa lempielementtini on piruetit.

Laura
harrasti lapsena luistelua muutaman vuoden ja palasi harrastuksen pariin aikuisena vuonna 2018. Parasta muokassa on yhdessä tekeminen.

Leena
luisteli lapsena muokassa mm. SM-minoreissa ja SM-senioreissa.
Aikuisissa luistelee nyt neljättä kautta. Lempielementti piiri tai blokki. Kivointa muokassa yhdessä tekeminen ja treenaaminen. Tykkään askelsarjoista ja liu'uista.

Päivi

Aloitti luistelun 4 vuotta sitten. Muodostelmaluistelussa joukkuekavereilta oppii koko ajan uutta ja pääsee haastamaan itsensä harjoitteiden parissa mukavassa seurassa. Lempielementti on pivottava blokki. 

Terhi
aloitti noin 11 vuotta sitten yksäripuolella aikuisiällä, muokkaa nyt 5 kautta. Itse luistellen lempielementti on mylly, mutta muuten pivottava blokki on kaunis katsottava. Muokka on yhteisöllistä.

Tiina A.
aloitti luistelun aikuisten luistelukoulussa ja siirtyi muodostelmaluistelun pariin muokkaa luistelevien tytärten kannustuksesta. Muokassa parasta on päästä luistelemaan muiden kanssa yhdessä ja oppia uusia asioita. Vaikka paljon on vielä opittavaa, on mukava huomata, että aikuisenakin luistelun aloittaneena uuden oppiminen ei ole mahdotonta.

Tiina M.
aloitti luistelun 6-vuotiaana ja luisteli 12-vuotiaaksi. Aikuisissa luistellut nyt vuoden päivät. Lempielementit ovat mylly ja liikkuva piiri.

Veera
luisteli lapsena 10 vuotta. Nyt KeMussa ja aikuisissa mukana vuodesta 2014. Muokassa parasta on joukkue ja yhdessä tekeminen. Lempielementti on myllyt.

Kauden 2020 -2021 uudet luistelijat ovat:

Arja, Heidi, Merja, Reetta ja Tara

Ja uusia otetaan vielä mukaan joukkueeseen!

Joukkue harjoittelee 1,5 kertaa viikossa; joka toinen perjantai tekniikkajää klo 17.45-18.45 sekä joka sunnuntai pääsääntöisesti oheiset klo 18.00 ja jää klo 19.00 - 20.30.

Lisätiedot valmentajalta: anni.kemu@gmail.com