Luistelukoulut

Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat järjestää luistelukouluja niin lapsille kuin aikuisillekin syksyllä ja keväisin. Mukaan toimintaamme on mahdollista tulla myös kesken kauden, joten ole rohkeasti yhteydessä mikäli muodostelmaluistelu ja luistelun salat kiinnostavat! 

Lasten luistelukoulu 

Lasten luistelukoulu on tarkoitettu kaikille tytöille sekä pojille, jotka haluavat oppia luistelemaan. Erillisiä taitovaatimuksia ei ole. Tavoitteena on tutustuttaa lapsi luistelun alkeisiin leikkien kautta. 

Lasten luistelukoulusta löydät lisätietoa tästä.

Luistelukoulun jälkeen on mahdollista jatkaa luisteluharrastusta muodostelmaluistelun kehitysryhmä MiniKiteissä, jossa harjoitellaan perusluistelun lisäksi muodostelmaluistelun alkeita yhdessä kavereiden kanssa. 

Mikäli lapsi etenee jo itsenäisesti luistimilla, luisteluharrastuksen voi aloittaa suoraan muodostelmaluistelun kehitysryhmä MiniKiteistä luistelukoulun sijaan. MiniKiteistä löydät lisätietoa tästä.

Mikäli et ole varma kumpi aloitustaso olisi sopivampi valinta lapsellesi, ota rohkeasti yhteyttä: kemu.pj@outlook.com

Aikuisten luistelukoulu

Aikuisten luistelukoulussa harjoitellaan perusluistelun lisäksi muodostelmaluistelun eri elementtejä luistelijoiden taitotasot huomioiden aina ihan alkeista lähtien. Aikuiset harjoittelevat lauantai aamupäivisin Keravalla. Mukaan voi liittyä myös kesken kauden! 
Lisätietoja tästä.