Kisainfo Yleisölle

Saapuminen Keravan Energiahallille

Energiahallin alueella on rajallisesti parkkipaikkoja, joten kannustamme saapumaan paikalle julkisilla kulkuvälineillä. Keravan juna-asemalta on matkaa jäähallille noin 1,4 kilometriä.

Jäähallin parkkipaikalla on 6 tunnin ilmainen pysäköintimahdollisuus parkkikiekolla. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy Keravan lukiolta ja rautatieasemalta.

Keravan Energiahallin osoite: Metsolantie 3, 04200 Kerava


Sisäänkäynti

Ovet aukeavat yleisölle molempina päivinä klo 9:30. 

Yleisön sisäänkäynti sijaitsee jäähallin oikeanpuoleisella sivulla (parkkipaikalta katsottuna). 


Katsomot

Kilpailusuoristusten aikana katsomossa ei saa liikkua, jotta joukkueelle taataan paras mahdollinen suoritusrauha. Katsomo-oppaat ja järjestyksenvalvojat auttavat ja ohjeistavat yleisöä tarvittaessa.


Kannustaminen

Joukkueiden kannustaminen on enemmän kuin toivottavaa, mutta toivomme vältettävän paineilmalla toimivia sumutorvia, wuwutseloita sekä muita todella kova äänisiä kannustusvälineitä, jotka voivat häiritä kilpailusuorituksia, katsojia tai tuomareita.  


Kahvio

Jäähallilla on kahvio, josta saa ostaa pientä purtavaa. Grilli on myös kuumana jäähallin ulkopuolella ja paikan päältä on mahdollista ostaa grillimakkaraa. 

Suosittelemme korttimaksua tai MobilePay -maksamista.


Lahjakassit

Kilpailun aikana kukkien ja lahjojen heittäminen jäälle on kiellettyä. Joukkueiden lahjakassit löytyvät yleisön sisääntuloaulan läheisyydestä juoksusuoralta. Toimitamme kassin joukkueen pukuhuoneeseen kilpailusuorituksen jälkeen.


Ennakkotilaa: ruusu tai suklaapatukka luistelijalle

Ilahduta luistelijaa pukukoppiin toimitettavalla ruusulla tai suklaapatukalla. Tilaa näin: Maksa 5 eur (ruusu) ja/tai 2,5 eur (suklaa) MobilePayllä lyhytnumeroon 89948 ja kirjoita kommenttikenttään luistelija nimi, joukkue ja lyhyt tervehdys. Tuote toimitetaan kisapäivänä luistelijan pukukoppiin kisajärjestäjän toimesta. Tilaus tulee tehdä viimeistään TO 18.1.2024. 


Myyntipaikat

Kilpailun aikana yleisötiloissa palvelee harrastusvälineitä tarjoava Golden Skate

Yleisötiloissa on myynnissä ruusuja luistelijoille.


Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä kisatoimistosta. Sekä kilpailun jälkeen osoitteesta: kilpailut.kemu@gmail.com 


Kilpailut SOMEssa

Seuraa kisoja Instagramissa @kemusynchro ja Facebookissa @Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat ry

Kun julkaiset kuvia somessa tägää meidät @kemusynchro


Ensiapu

Ensiaputiimi päivystää jäähallilla kisojen ajan.


Häirintävapaa kilpailu ja häirintäyhdyshenkilö

Kilpailumme ovat kaikesta häirinnästä ja kiusaamisesta vapaat ja puutumme kaikkiin häirintätilanteisiin vakavasti. Häirintäyhdyshenkilönä toimivat järjestyksenvalvojat sekä kilpailunjohtajat, joiden puoleen voi kääntyä mikäli on kohdannut häirintää, syrjintää, kiusaamista tai muuta epäasiallista kohtelua.