Kisainfo Joukkueille

Kilpailukutsu & vahvistus

Kartat

Aikataulu

Jäähalliin saapuminen/akkreditointi

Jäähallin ovet aukeavat kilpailijoille klo 8:00. Akkreditointi tapahtuu kilpailutoimistossa, joka sijaitsee Keravan Energiahallissa jalkapallokentän puoleisella puolella (eri puoli yleisön sisäänkäynnille). Pyydämme joukkueiden edustajia tarkistamaan ja allekirjoittamaan ilmoittautumislomakkeen. Mikäli ilmoittautumislomakkeeseen on tullut muutoksia, pyydämme joukkueita toimittamaan ajan tasalla olevan lomakkeen kilpailutoimistoon akkreditoinnin yhteydessä. 

Käynti pukuhuoneisiin ja pois tapahtuu jäähallin päädystä. Käynti katsomotiloihin ulkokautta joukkueille varatun oven kautta juoksusuoran puolelta.

Joukkue voi mennä ensin verkkaamaan Keravan lukiolle ja hoitaa ilmoittautumisen saapuessa jäähallille! 


Pysäköinti

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla rajallisen pysäköintimahdollisuuden vuoksi. Jäähallin parkkipaikalla on 6 tunnin ilmainen pysäköintimahdollisuus parkkikiekolla. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy Keravan lukiolta ja rautatieasemalta.

Joukkueiden bussit: Bussit voivat jättää joukkueet jäähallin parkkipaikalle, mutta bussien pysäköinti jäähallin parkkipaikalla ei ole mahdollista.


Lämmittelytilat

Lämmittelytilat sijaitsevat Keravan lukion tiloissa (Keskikatu 5, 04200 Kerava), johon on noin 1 km matka jäähallilta. Aikataulussa on varattu aikaa 30min siirtymisiin. Siirtymiset hoidetaan kävellen tai joukkue voi itse järjestää kuljetuksen lämmittelyalueen ja jäähallin välille.

Mikäli joukkue saapuu bussilla lämmittelyyn, bussit voivat jättää luistelijat Keskikadun puolelle (Keudan pääty, Keskikatu 3, tilausbussipysäkki).

Lämmittelyssä on otettava huomioon muut kilpailijat ja huolehdittava siitä, etteivät musiikki ja kannustushuudot häiritse muiden valmistautumista. 

Lämmittelytilat avautuvat klo 7:45 joukkueille molempina kilpailupäivinä. Sisäänkäynti E-ovesta (keski-ovi, Nikkarin pysäköintitalon puolelta, kts. sivun alla oleva kartta)

Keravan lukion tiloissa on mahdollista oleskella ennen ja jälkeen lämmittelyn lämpimissä sisätiloissa. 


Joukkueiden paikat katsomossa ja laukkuparkki

Keravan jäähallin katsomo- ja oleskelutilat ovat rajalliset. Joukkueille on varattu rajallinen määrä paikkoja Keravan jäähallin päädyssä sijaitsevasta seisomokatsomosta. Rajallisen katsomotilan vuoksi laukkuja ei voi viedä katsomoon, vaan ne säilytetään kilpailun ajan joukkueille osoitetussa laukkuparkissa. 

Joukkueille on oma sisäänkäynti katsomoon jäähallin takaa (parkkipaikalta katsottaessa jäähallin oikealta puolelta). Laukkuparkki sijaitsee joukkueiden sisäänkäynnin läheisyydessä.


Kukat ja lahjat

Kilpailun aikana kukkien ja lahjojen heittäminen jäälle ei ole sallittua. Joukkueille tarkoitetut lahjat jätetään pääovien läheisyydessä sijaitseviin joukkueittain nimettyihin kasseihin, jotka kilpailun järjestäjä toimittaa joukkueille pukukoppeihin kilpailusuorituksen jälkeen.

Ruusuja on mahdollista ostaa jäähallilta.


Palkintojen jako

Palkintojenjako on jäädytystauolla mahdollisimman pian kunkin sarjan kilpailun jälkeen Kiss&Crylla. Kolmen parhaan joukkueen kapteenit tulevat palkintojenjakoon. Mitalit on varattu kaikille joukkueen luistelijoille ja ne toimitetaan lahjakassissa kapteeneille palkintojenjaon yhteydessä. Kapteenit jakavat mitalit joukkueen muille luistelijoille.

Ohjeet palkintojenjakoa varten annetaan akkreditoinnin yhteydessä.


Joukkueruokailu

Ruokailujärjestelyt joukkueille järjestetään Keravan lukion tiloissa (Keskikatu 5, 04200 Kerava). Joukkueruokailuun on erillinen sitova joukkuekohtainen ilmoittautuminen. Joukkueruokailusta on lähetetty ilmoittautuneille joukkueille erillinen tiedote sähköpostilla.

Ruokailuun käynti samasta ovesta kuin lämmittelyyn eli E-ovesta (merkitty punaisella ympyrällä). Nikkarin pysäköintihallin puolelta, lukion keskeltä.