MuodostelmaLuistelukoulu

MuodostelmaLuistelukoulussa (MuokkaKoulu) harjoitellaan monipuolisesti luistelussa tarvittavia taitoja hauskojen leikkien ja harjoitteiden parissa. Lisäksi tutustutaan muodostelmaluistelun alkeisiin. Taitovaatimuksia ei ole, kokeilemaan pääsee ilmaiseksi!

MuodostelmaLuistelukoulu on tarkoitettu 3–6-vuotiaille lapsille. Luistelukoulu pidetään 2 päivänä viikossa (torstaisin ja lauantaisin), voit valita 1krt/vko tai 2 krt/vko (hinnat alempana)

Harjoitukset (kevätkausi 8.1 - 21.4.2024):

  • Torstaisin jää klo 16.15-17.00 Keravan harjoitusjäähallissa (K2)
  • Lauantaisin jää klo 12.15-13.00 Kerava jäähallissa (K1)
  • Talviloma: 19.2-25.2.2024
  • Pääsiäisloma: 29.3-1.4.2024

Hinnat:

Kevätkauden 2024 loppuun alehinnat 60 eur (1 krt / vko) tai 100 eur (2 krt / vko)! Normaalisti: 130 eur (1 kr / vko) tai 180 eur (2 krt /vko).


Hinta sisältää seuran jäsenmaksun 40€ kaudelle 2023-2024 ja Suomentaitoluisteluliiton (STLL) kautta tulevan luistelukouluvakuutuksen.

Mukaan voi tulla joustavasti myös kesken kauden!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot valmentajalta: luistelukoulu.kemu@gmail.com


MuokkaKouluun tarvittavat varusteet:

  • Luistimet
  • Kypärä
  • Liikkumiseen sopivat vaatteet
  • Lämpimät käsineet

Iloista mieltä ei toki sovi myöskään unohtaa kotiin, vaikka se viimeistään jäältä varmasti löytyykin! 

Vinkki luistimien hankintaan! Alkuun pääsee millä tahansa sopivan kokoisilla luistimilla, mutta lasten jalat kasvavat nopeasti ja luistinten hankinta tulee varmasti pian eteen. Suosittelemme heti alusta lähtien oikeiden taitoluistimien hankkimista (ei siis marketeissa/urheilukaupoissa myytäviä kaunoluistimia), jotka kannattaa hankkia käytettynä taitoluistimiin erikoistuneista kaupoista. Käytetyt taitoluistimet ovat usein parempi vaihtoehto kuin täysin uudet taitoluistimet myös edistyneimmillä luistelijoilla. Käytetyt taitoluistimet eivät ole juurikaan kalliimpia kuin uudet kaunoluistimet ja pieneksi jäädessä taitoluistin kaupat usein ostavat sinulta vanhat pois ja maksat vain erotuksen uusista sopivan kokoisista luistimista. Näin lapsellasi on aina juuri sopivan kokoiset hyvät ja laadukkaat luistimet, mikä tekee luistelun harjoittelemisesta mukavaa. Myös nykyisiltä luistijoiltamme jää pieneksi taitoluistimia, joten halutessasi kysy ja kerro tilanteestasi ennen luistinten hankintaan - autamme mielellämme!