Testijäiden ajankohdat Kauden 2022-23 kilpaileviin joukkueisiin on julkaistu!

8.3.2022

KeMun seuratoiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Seuramme tulokasjoukkue on menestynyt tällä kaudella todella hienosti. Pitkäjänteinen työ kantaa hedelmää. Haluamme jatkaa seuran kehittämistä ja kasvattamista jatkossakin. KeMussa panostamme hyvään joukkuehenkeen, tasapuoliseen kohteluun ja innostavaan harrastusilmapiiriin. Seuramme toimintasuunnitelman ja käsikirjan voit lukea täältä.

Voit olla muodostelmaluistelua jo pitkään harrastanut lajin taitaja, tai vasta lajista kiinnostunut aloittelija, niin olet varmasti tervetullut "KeMu perheeseen". KeMulla on joukkueita lähes kaiken ikäisille lapsille, nuorille, että myös jo aikuisille lajista kiinnostuneille osaamisen tason mukaan. Tule siis mukaan testijäille tutustumaan toimintaamme ja kokeilemaan muodostelmaluistelua kisakauden 2022-23 joukkueisiin. 

Testijäät pidetään viikolla 12 alla esiteltyinä päivämäärinä. Ilmoittaudu jo mukaan! Ilmoittatumisessa kerro nimesi, testipäivä sekä luistelutaustasi. Voimme sopia testipäiviä myös viikolle 13, mikäli avoimet testipäivät eivät onnistu.