Koronatiedote!

16.3.2020

Maanantai 16.3.2020: 

Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat keskeyttää kaiken kilpailu-&harrastustoiminnan toistaiseksi Suomen Valtion asettaman poikkeustilanteen mukaisesti. Tiedotamme toiminnan uudelleen aktivoimisesta, kunhan tilanne normalisoituu ja harrastustoimintaa voidaan uudelleen käynnistää.   

Torstai 12.3.2020: 

Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijoiden hallitus on torstaina 12.3. päättänyt yleisen ohjeistuksen mukaisesti peruuttaa 21.3. pidettäväksi suunnitellun kutsukilpailun. Päätöksellä haluamme olla mukana ennaltaehkäisemässä epidemian leviämistä omalta osaltamme.

Harjoituksia jatketaan tällä hetkellä jääharjoitusten osalta, mutta keskitytään vahvasti yksilöharjoitteisiin. Oheisharjoitukset ovat toistaiseksi peruttu kokonaan. Tilannetta seurataan ja ohjeistusta päivitetään aktiivisesti, joten jos tilanne merkittävästi muuttuu tiedotamme muutoksista. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä ja käytetään vain omia varusteita ja ei esim. jaeta eväitä.

Kaikkia riskiryhmiin kuuluvia lapsia, nuoria ja aikuisia kehotetaan välttämään harrastustunneille, treeneihin ja tilaisuuksiin osallistumista. Lasten ja nuorten osalta huoltajilla on oikeus tehdä omia päätöksiä lapsen osallistumisesta harjoituksiin.

Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Jos suosituksiin tai ohjeistuksiin tulee muutoksia, tiedotamme niistä seuran virallisia tiedotuskanavia (WhatsApp ja seuran omat verkkosivut) pitkin mahdollisimman viiveettömästi. Mahdolliset KeMun harrastustoimintaan liittyvät Korona aiheiset lisätietokysymykset voit lähettää seuralla, joko WhatsApp ryhmissä tai alla olevalla lomakkeella.

Lisätietokysely:

Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman pikaisesti. Koska tilanne on kuitenkin kaikille uusi, on mahdollista, että osaan kysymyksistä joudumme etsimään tietoa tai odottelemaan mahdollisia lisätietoja muilta tahoilta.