Uutiskirje - Tutustu & Tilaa

6.11.2020

KeMun uusi hallitus kaudella 2020-2021

Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat Ry:n syyskokouksessa 17.9.2020 valittiin uusi hallitus ja vahvistettiin toimintasuunnitelma kaudelle 2020-2021.

KeMun hallitukseen valittiin:

  • Veera Peräkasari, puheenjohtaja
  • Tommi Lattu, varapuheenjohtaja & rahastonhoitaja
  • Milena Kallio
  • Harri Lehtonen
  • Tuija Auvinen
  • Eerika Jansson
  • Liisa Kangas

Sekä varajäseniksi:

  • Terhi Vikström
  • Jarmo Rissanen

Toimintasuunnitelma on luettavissa nettisivuillamme täältä. Käykäähän tutustumassa.

Yhtenä kehityskohteena tulevalla hallituskaudella on seuran sisäisen viestinnän kehittäminen. Tästä esimerkkinä on tämä kaikille KeMulaisille suunnattu seuran oma uutiskirje/tiedote, jossa pyrimme kertomaan kootusti ajankohtaisista asioista noin kerran kuukaudessa. 

Uusi hallitus on päässyt jo hyvään vauhtiin ja on innokkaasti viemässä seuraamme eteenpäin seuraavalle tasolle. Ole rohkeasti yhteydessä, keneen tahansa hallituksen jäseneen, mikäli sinulla on kehitysideoita tai muuta palautetta.


Omat kisat lauantaina 14.11.2020 - Kisajännitystä ilmassa

Omat kisamme lähestyvät kovaa vauhtia ja valmistelut ovat jo pitkällä. Joukkueet harjoittelevat kisaohjelmiaan ja kisatiimi seuraa mm. muuttuvia koronaohjeistuksia silmä tarkkana. Olemme tehneet hyvää ja sinnikästä valmistelutyötä mm. turvallisuussuunnitelmien kanssa ja saaneet vihreää valoa toivottaa myös yleisö tervetulleeksi (rajoitettu määrä, turvavälejä ja maskeja unohtamatta) katsomoon kisojen ajaksi. Selvitämme lisäksi kisojen live streamausta, jotta nekin, jotka eivät jäähallille pääse tai halua tulla, voisivat nauttia huippuluistelusta kotisohviltaan.

Kisat ovat seuramme tärkein (varainhankinta)tapahtuma ja niinpä jokaisen perheen tuki ja panos on erittäin tärkeätä! Osa teistä on jo talkoisiin ilmoittautunut, mutta tarvitsemme ehdottomasti vielä lisää talkoolaisia! Pyritään siihen, että jokaisesta perheestä olisi ainakin yksi talkoolainen mukana. Koko päiväksi ei tarvitse sitoutua - tule mukaan edes osaksi päivää! Ilmoittautuminen talkootehtäviin kätevästi tästä.

Nettisivuiltamme löytyy kisapäivän aikataulu ja Facebookista löydät myös tapahtuman kisoihimme. Käykäähän tykkäämässä ja osallistumassa.


Valmennuksen kuulumisia - tekniikkaa ja tanssia

Tälle kaudelle olemme saaneet iloksemme kaksi uutta tekniikkavalmentajaa: Sanna Tervalan ja Laura Järvisen. Sanna ja Laura täydentävät KeMun omaa huipppuvalmennustiimiä ja vetäjät harjoituksia pääasiassa perjantaisin. 

Kidettes-joukkueen oheisharjoituksiin on syksystä lähtien kuulunut tanssi Jenna Liikasen johdolla. Jenna kertoi, että syksy rytmisen valmennuksen ja tanssinopetuksessa on lähtenyt käyntiin lupaavasti. Tyttöjen rytmikyky on alkanut kehittyä askel askeleelta ja esimerkiksi luova itseilmaisu on ottanut mainittavan askeleen eteenpäin. Yhteneväisyys sarjan teossa ja iskutuksessa (tahdinlaskussa) ovat myös kehittyneet, vaikka harjoitusta vielä vaativatkin. Tanssitunneilla keskitytään myös liikkuvuuden ja kehon elastisuuden kehittämiseen ja myös näillä osa-alueilla on menty eteenpäin vähitellen. Haasteita on välillä tunnilla keskittymisen suhteen, mutta siihenkin on alkanut tulla parannusta syksyn edetessä. Lapset on kuitenkin lapsia ja se tuleekin olla aina mielessä heidän kanssaan toimiessaan. Ilolla eteenpäin!


KeMun uusi ilme & uudet fanituotteet

Kuten useimmat teistä ovat ehkä jo huomanneetkin, olemme hakeneet uutta tuoretta ilmettä seurallemme ja uudistaneet logomme. Uudessa logossa kaikki kirjaimet kirjoitetaan isoilla kirjaimilla, mutta seuramme virallinen nimi Keski-Uudenmaan Muodostelmaluistelijat Ry (KeMu Ry) pysyy ennallaan.

Uuden ilmeen mukaisia fanituotteita (huivia, pipoa, pantaa sekä koronamaskia) on tulossa myyntiin halukkaille vielä ennen kisoja. Pysykää kuulolla.

Viimeiseksi haluamme kiittää teitä kaikkia koronaohjeistusten huolellisesta noudattamisesta sekä toivottaa kaikille joukkueillemme menestystä tuleviin kisoihin! 


Ystävällisin terveisin,

Liisa Kangas

KeMu Ry:n tiedotusvastaava